• gdzie kupić?
  • moje konto
koszyk
Przedmiotów: 0
O wartości: 0 zł
Wydarzenia
17.02.2009
My już zaczynamy sezon 2009.
17.02.2009
Już po raz 16 Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii Horeca organizowane są w Grodzie Kraka.
14.06.2008
Na placu Długosza w Raciborzu ekipy zawodowych kucharzy oraz amatorów walczyły o Złoty Durszlak oraz Tytuł „Eksperta Śląskich Smaków” podczas III Festiwalu „Śląskie Smaki”.
24.05.2008
Już po raz 11 w dniach 17-24 maja 2008 roku na kortach KS „Orzeł” w Warszawie odbył się turniej tenisowy „Leonard Maj”.
17.05.2008
Swojsko, kameralnie, przytulnie… Któż z nas tego nie lubi? Tak właśnie było 17.05.2008 w Zakliczynie – położonym nad Dunajcem najmniejszym w Małopolsce, liczącym niespełna 1600 osób mieście.
10.05.2008
Już po majówce… W tym roku jakby trochę mniej zadymionej.
26.04.2008
Przed „długim, majowym weekendem”, 26.04.2008 roku w ogrodzie firmy WiaLan w Nowym Sączu, przy ul. Paderewskiego mieliśmy okazje promować zdrowy i „smaczny” sposób na spędzanie wolnego czasu na świeżym powietrzu z bliskimi przy grillu.
12.04.2008
Być nad morzem i nie spróbować świeżej ryby? Niemożliwe! I my tak myślimy.
28.03.2008
W myśliwskiej chacie obok Hotelu Millenium w Bochni spotkali się członkowie Polish Presige Hotels & Resorts.
25.03.2008
Już po raz drugi Zamek Ryn otworzył swoje wrota dla uczestników VI Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej l'Art de la cuisine Martell. Impreza odbyła się w dniach 7 – 9 marca 2008 roku. Kolejny raz smak potraw komponowano do wybranego koniaku Martell . A składnikami użytymi do skomponowania potraw były: mięso królika, foie gras oraz jabłko. Poprowadzili ją Karol Okrasa oraz Dariusz Maląg.
realizacja i CMS: omnia
www.broilking.pl | ul. Zwierzyniecka 2a, 37-500 Jarosław, tel.: 016 621 34 08, fax: 016 624 11 98, e-mail: